حصررررررررررررررررريات

رشحي روتانا ليدز في دليل الروابط العربية

رشحنا في دليل الروابط العربية

روتـــــــــــــــــــــانا ليـــــــــــــــــــــــدز

للمزيــــــــــــــــــد

راديو محطة مصر2

شريـــط اخبــــار روتانا ليدز

Angel live with angel

لتغيير اسمك فى الشات

1- اضغط على اول اسم فى القائمة زى ما انتا شايف فى الصور 2- شيل الاسم اللى موجود واكتب اسم جديد 3- اختار صورة من الصور اللى معروضة قدامك 4- اضغط موافق.. زى ما ظاهر قدامك فى الصور
والف مبروك علي العضويه واهلا وسهلا معنا في شات احلي صحاب
Get your own Chat Box! Go Large!

السبت، 10 أكتوبر 2009

طاجن الارز المعمر باللحم او الدجاج

طاجن الارز المعمر باللحم او الدجاج
المقادير:


2 كوب من
الأرز المصري.
دجاج
أو لحم مسلوق ومقطع على حسب الرغبة.
كوب مرق سلق اللحم اوالدجاج.
كوب حليب سائل.
ملح - فلفل – هيل (حبهان) - ورق لورا (ورق غار).
زبدة (يفضل انكور).
ملعقتان قشدة
او كريمة.
ملعقتان صنوبر مقلى ولوز.

الطريقة:


1. يدهن طاجن فخارى او بايركس بالزبد.
2. يرص الدجاجأو اللحم فى قاع الصينية ثم نضع الارز ونساويه.
3. يسقى بالمرق المخلوط بالحليب الى أن نغطى الأرز فقط ولكن بحيث يبقى الأرز ظاهرا.
4. عندما يصل الى نصف النضج نضع باقى كميه المرق بالكمية التي يحتاجها الأرز فقط ليتم نضجه.
5. ندهن سطح الأرز بالقشدة والزبد وندخله مرة أخرى الفرن ونتركه ليحمر من فوق.
6. يخرج من الفرن ويترك ليبرد قليلا ثم يسلك من الجوانب ويقلب فى طبق كبير ويزين بالصنوبر واللوز



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

اضفنــــــــا الـي مفضلتـــك

الإضافة

 خدمة إضافة مواضيعك ومشاركاتك  إلى المفضلة وإلى محركات البحث العالمية _ أضغط على الزر وأختر ما يناسبك