المقادير
لو عندك بواقى سمك مش مستوى مثل (جمبرى , كلمارى ,جندوفلى , كابوريا , )
وقطعى بعض من الطماطم والبطاطس والفلفل الاحمر
واوضعى بعض من التوابل مثل (الملح والفلفل)
واوضعى كل ذلك فى صينية بعد ان تفرشى الفويل فى ارضية الصينية وبعد ان
تضعى المكونات غطيها بالفويل وضعيها فى الفرن لمدة نصف ساعة الى ساعة الا
ربع
وبالهنا والشفاء وامانة على من يقرأ الموضوع يكتب الرد
لو عندك بواقى سمك مش مستوى مثل (جمبرى , كلمارى ,جندوفلى , كابوريا , )
وقطعى بعض من الطماطم والبطاطس والفلفل الاحمر
واوضعى بعض من التوابل مثل (الملح والفلفل)
واوضعى كل ذلك فى صينية بعد ان تفرشى الفويل فى ارضية الصينية وبعد ان
تضعى المكونات غطيها بالفويل وضعيها فى الفرن لمدة نصف ساعة الى ساعة الا
ربع
وبالهنا والشفاء وامانة على من يقرأ الموضوع يكتب الرد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق